donderdag 1 november 2012

Sprinkeld nails


 Wat heb je nodig:
- Verschillende kleuren nagellak
- Rietjes
- Nagellak remover
- Watten staafjes 
- Krant / ondergrondje

Hoe ga je te werk:
- Eerst breng je een  goed dekkende lichte nagellak op je nagels aan. (ik heb wit gekozen zodat de gespetterde kleuren nagellak beter te zien zijn)

- Nadat de eerste laag goed gedroogd is kan je beginnen met het spetteren, zorg ervoor dat de rietjes niet te lang zijn, de kleuren nagellak klaar staan, het ondergrond klaar heb liggen en de nagellak remover + wattenstaafjes klaar hebt voor gebruik.

- Nu kan het spetteren beginnen, doop met het uitende van het rietje in de gewenste nagellak en blaas kort maar krachtig door het rietje heen zodat de spetters op je nagel terecht komen. Herhaal dit per nagel en met verschillende kleuren!

- Dan goed laten drogen en de nagellak die op je vingers terecht is gekomen er met watten staafjes afhalen. Eventueel kan er daarna een Top coat aangebracht worden op de nagels.

En klaar ben je! Je bent er zeker wel even zoet mee en je vingers zullen helemaal onder de nagellak komen maar daarna zul je mooie en bijzondere nagels hebben die je zeker complimenten gaan opleveren! 

Succes en spetterse!


Liefs,

Lara

1 opmerking:

  1. Het ziet eruit alsof het bij mij echt een knoeiboel gaat worden, maar het ziet er wel gaaf uit!

    BeantwoordenVerwijderen