woensdag 16 januari 2013

Food: a bit of a healty snack..



Recept voor Gevulde Kruidcake met hazelnoten en rozijnen!
Gezonder dan de koekjes uit de koektrommel of een plakje cake maar net even lekkerder dan een wortel of stuk komkommer ;) 

Wat heb je nodig?
- Pak van Homemade "Kruidcake"
- Bakje hazelnoten (ongeveer 75 gram)
- Zakje rozijnen (ongeveer 75 gram)
- Water (225 ml)
"Natuurlijk kan je de hazelnoten en rozijnen ook naar eigen smaak en hoeveelheid toevoegen aan het beslag"

Bereiden 
Meng de Complete mix voor Kruidcake,  de rozijnen, de noten en het water in een beslagkom met een spatel tot een klontvrij beslag (niet luchtig kloppen). Zorg ervoor dat de bakvorm met boter is ingevet voordat de bakvorm vult met het beslag (gelijkmatig).
 

Bakken:
Oven ca. 10 minuten voorverwarmen.
 Elektrische oven           160°C 55-65  minuten
Hete luchtoven             145°C 55-65  minuten
            Gasoven                        Stand 2-3        55-65  minuten

Plaats de bakvorm in het midden van de oven. De Gevulde Kruidcake is gaar als je meteen met een satéprikker in het midden van de cake prikt en deze er weer schoon uitkomt.


Super simpel en errrrrg smakelijk!

Liefs,

Lara
"Love the little things in life"

Geen opmerkingen:

Een reactie posten