Recept voor Gevulde Kruidcake met hazelnoten en rozijnen!
Gezonder dan de koekjes uit de koektrommel of een plakje cake maar net even lekkerder dan een wortel of stuk komkommer ;)
Wat heb je nodig?
- Pak van Homemade "Kruidcake"
- Bakje hazelnoten (ongeveer 75 gram)
- Zakje rozijnen (ongeveer 75 gram)
- Water (225 ml)
"Natuurlijk kan je de hazelnoten en rozijnen ook naar eigen smaak en hoeveelheid toevoegen aan het beslag"
Bereiden
Meng de Complete mix voor Kruidcake, de rozijnen, de noten en het water in een
beslagkom met een spatel tot een klontvrij beslag (niet luchtig kloppen). Zorg ervoor dat de bakvorm met boter is ingevet voordat de bakvorm vult met het beslag (gelijkmatig).
Bakken:
Oven ca. 10 minuten voorverwarmen.
Elektrische oven 160°C 55-65 minuten
Hete luchtoven 145°C 55-65 minuten
Gasoven Stand
2-3 55-65 minuten
Plaats de bakvorm in het midden van de oven. De Gevulde
Kruidcake is gaar als je meteen met een satéprikker in het midden van de cake
prikt en deze er weer schoon uitkomt.
Super simpel en errrrrg smakelijk!
Liefs,
Lara
"Love the little things in life"
Geen opmerkingen:
Een reactie posten