Voor de verandering vandaag even een recept voor een heerlijke lunch!
We gaan voor deze lunch op de Italiaanse tour, want zeg nou zelf, wie houd er nou niet van pesto, mozzarella, tomaat en basilicum?!?!
Wat heb je nodig?
- 2 sneetjes brood
- (Groene) Pesto
- 1 Tomaat
- Verse basilicum
- 1 Mozzarella
- Peper
- Zout
Benodigdheden:
- Broodrooster (Bij dit recept moet je de broodjes roosteren, zodat ze lekker knapperig worden)
- Algemene keuken gerei
Let's start:
Rooster de broodjes en snij alle ingrediënten. Laat nadat je de sneetjes uit de broodrooster hebt gehaald ze even afkoelen voordat je de pesto erop smeert, anders worden de broodjes meteen zacht en klef. Nadat je ze even hebt laten afkoelen smeer je naar smaak pesto op de sneetjes, en leg je eerst de tomaat en dan de mozzarella op de broodjes. Daarna bestrooi je deze met peper en zout, en als laatste trek je de verse basilicum van het plantje, was je en droog je de blaadjes en leg je deze ook op het broodje. Serveer de sneetjes met een groot glas melk, optimel, thee ect en klaar!
Bon Appetito!
Ga jij dit broodje uitproberen?
(Ow en excuses voor het verkeerd gespelde woord in de foto, mozzarella is toch echt wel met een "a")
Liefs,
Lara
"Love the little things in life"
Geen opmerkingen:
Een reactie posten